Clot de l’Espina 2007

             

Nota de tast

Vi negre de color vermell rogenc amb rivet mora de capa mitja.
El nas és molt complexe, de molta intensitat. Després de respirar força estona apareixen notes de fruita vermella i negra que recorden a les mores silvestres, prunes madures i especies. És força balsàmic i té un fons de criança cendrós que es repeteix.

La seva boca es potent i estructurada. Aromes de fruites licoroses, especies com el pebre i el clau és marquen de manera clara. Té un final llarg i contundent que recorda el seu pas per bota, deixant sabors de criança que ens recorden a la terra mullada, a cuirs i a cendra.

Clot de l’Espina 2007 és el vi més especial que elabora en Josep Trallero. Té tota l’anima del celler i tot el caràcter natural de la zona. És de tall més aviat atlàntic però de maduresa mediterrània. És un vi per envellir com cap altre del celler i de fet, així ho reclama. Encara és tendre i encara té que integrar-se un temps més en ampolla abans de ser consumit. Per als impacients, recomano sincerament que el decantin almenys una hora abans de beure’l. La seva combinació és infinita però degut a la seva estructura actual, podeu combinar-lo amb carns vermelles o estofats. Proveu-lo amb un civet de cérvol o isard. Gaudiu-lo amb una llebre a la Royal. L’acidesa del vi ens anirà prou bé per anar netejant la potencia del plat i acompanyar-lo sense por fins al final.

Temperatura de servei recomanada: 16º-18º
Copa recomanada: Riedel sèrie Vinum Pinot.
Es recomana obrir i decantar una estona abans del seu consum.
Consum òptim durant els pròxims 5 – 7 anys

Anuncis