Pasqual Trallero 2008

     

Nota de tast

Vi negre de color vermell granatós d’intensitat molt alta amb presencia de llàgrima.

Nas molt net amb una intensitat mitjana i força presencia de notes torrades donades per el pas per bota, i que es van desenvolupant en forma de cacau y roure lleugerament fumat. Al desaparèixer, poc a poc, sobresurten fruites negres molt agradables. Força complexitat aromàtica que s’ha d’anar perfilant.

En boca és un vi amb molta presencia tànnica tot i tenir un pes en boca moderat però realment és molt més acusada que en altres vins del celler. Notes especiades i fruita madura licorosa es la constant en la boca que té un final llarg y molt secant que s’anirà perfilant amb el temps.

Pascual Trallero és extremadament jove encara. Es un vi apassionant i molt complex. Ple de matisos però massa nerviós encara. Esta en una etapa agressiva que no fa justícia al seu potencial i necessita afinar-se més en ampolla. Tot i això, es un vi que podem obrir i beure sense més maldecap que la descarada força de la fusta. Per tant, si el voleu equilibrar, doneu-li plats potents i que portin fruita d’os. Rostit d’ànec amb prunes es un bon rival a batre.

Temperatura de servei recomanada: 16º-18º
Copa recomanada: Riedel sèrie Vitis Syrah

Data del tast: novembre de 2011

Anuncis