Trallero Verol 2007

Nota de tast

Escumós de qualitat de color salmó pàl·lid, molt net i brillant amb un rosari de bombolles molt ràpid i minúscul amb formació abundant d’escuma molt blanca i compactada.

En nas és molt agradable i té una intensitat mitja. Destaquen aromes de fruita vermella fresca lleugerament àcida com les maduixes. Clàssiques notes d’autòlisis molt potents, que recorden al brioche.

En boca és molt elegant. El carbònic és molt lleuger i prim. Es repeteixen les notes olfactives un cop més, sobresortint ara, aromes que recorden al préssec i l’albercoc així com les maduixes àcides que trobem al nas. Molt sec, té un final de boca llarg donant sensacions de frescor.

Trallero Verol 2007 és un cop més, un escumós dintre la línea del celler: agradable, elegant i llarg. Tot al contrari del que habitualment tastem en el nostre país i que s’emmirallà en altres escumosos forasters. Gaudiu-lo amb un bon àpat sense refredar-lo gaire però vigileu la seva delicadesa no fos cas perdéssiu gaire carbònic. Beveu-lo durant tot un àpat y desafieu-lo davant plats intensos ¿que us sembla un rostit de diumenge?.

Temperatura de servei recomanada: 10º-12º

Copa recomanada: Riedel sèrie Vinum Extreme Champagne o Spiegelau Adina Prestige

Data del tast: novembre de 2011

Anuncis