Vinya del Clot 2006

               

Nota de tast

Vi blanc de color llimona amb reflexos daurats molt intensos, molt net i brillant.
El nas és agradablement madur, necessita respirar una estoneta. Poc a poc apareixen notes de fruita que recorden al préssec i a l’arboç.
En boca dóna sensació d’amplitud, lleugerament greixós, s’escapa arreu de la boca donant-nos notes molt florals i meloses. El seu final de boca és molt llarg marcant amargs interessants i profunds. Gaudeix de bona acidesa que el farà evolucionar favorablement durant els pròxims dos anys.

Vinya del Clot 2006 és un vi blanc diferent. Un vi madur al inici i jove al final. Aquestes notes contradictòries ens fan reflexionar sobre les aparences. El seu vestit inicial pot fer-nos pensar en una evolució prematura però aquesta idea desapareix un cop se’l tasta.
Donada aquesta paradoxa inicial considerem que és un vi ideal per a sorprendre en un àpat on hi predominin els aromes lleugers. Acompanyeu-lo amb una safata de cloïsses, navalles, escopinyes, espardenyes i musclos petits fets a la planxa sense all. Proveu-lo també amb peixos blancs com ara un bon lluç a la donostiarra o cua de rap amb gambes.

Temperatura de servei recomanada: 8º-10º
Copa recomanada: Riedel serie Vinum Sauvignon Blanc
Es recomana obrir una estona abans del seu consum.

Anuncis