Visites i compra

Serrat de Montsoriu us ofereix la possibilitat de fer una “visita–degustació” a les vinyes i el celler que consisteix en el següent:

Les visites estan programades, en principi, els diumenges al matí durant tot l’any, exceptuant l’època de verema; normalment s’inicien al voltant de les onze del matí començant per les vinyes on, depenent del temps meteorològic i del interès dels visitants, solem estar-hi entre mitja hora i una hora, continuem pel celler, on també i solem passar entre mitja hora i una hora, i ho rematem amb un tast amb alguna coseta per picar, de tres dels nostres productes, en funció de la disponibilitat del celler: un vi blanc, un vi negre i l’escumós. Finalment es poden comprar les ampolles que es desitgin, segons disponibilitat, i la visita sol acabar entre l’una i les dues de la tarda.

Per la visita i el tast cobrem 12€ per persona; el mínim és de cinc persones i el màxim d’entre deu i quinze. En el cas que es vulgui tastar algun dels altres productes que elaborem es cobraria al mateix preu de venda del celler.

Esperem que us pugui interessar. Estem a la vostra disposició per a qualsevol consulta tant al telèfon com al correu electrònic.

Salut !

Anuncis